Loader

Serviciilele de Dezinsectie oferite de MANGU SERV SRL rezolva problemele intampinate de clienti nu doar le „acopera”. Avem grija ca daunatorii sa nu va mai calce pragul spatiului doar daca dumneavoastra doriti acest lucru.

Tarifele pentru serviciile de dezinsectie le gasiti aici…

Cu ajutorul personalului calificat si a celor mai noi solutii si echipamente din domeniu, vom sti cu exactitate ce sa folosim pentru a inlatura daunatorii.

Servicii de DEZINSECTIE
Servicii de DEZINSECTIE

DEZINSECTIA este de doua tipuri Preventiva (profilactica) care impidica inmultirea sau raspandirea daunatorilor si Curativa (de combatere) care urmareste distrugerea focarelor existente!

Periodicitatea este de o luna in industria alimentara, industria sanitara si in institutiile de invatamant, in timp ce in alte unitati sau spatii trimestrial

Serviciile de Dezinsectie sunt in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului.

Servicii oferite:

 • Evaluare spatiu pentru depistarea focarelor cu insecte taratoare, precum gandacii, puricii, plosnitele, tantari, muste etc;
 • Montare aparate si dispozitive de capturare a daunatorilor;
 • Aplicare tratamente impotriva daunatorilor;
 • Monitorizare la perioade scurte de timp;
 • Combatem bolile si daunatorii care ataca plantele, materialul saditor pomicol, viticol si dendrologic, gradini publice si curti private sau vegetatie inalta.
 • Asiguram stropiri periodice, erbicidam terenuri sau spatii exterioare precum parcari, locuri de joaca sau alte locatii!

Ce este insecticidul si cum functioneaza insecticidele

Insecticidul este un compus chimic utilizat pentru combaterea insectelor. Originea etimologica a cuvantului deriva din limba Latina si inseamna literalmente „a ucide insecte”.

Insecticidele  sunt substanțe chimice care omoară, sau impiedică inmulțirea insectelor dăunătoare. Insecticidele au in continut substante naturale sau sintetice, acestea sunt folosite pentru combaterea insectelor daunatoare sau parazite, printre care se numara:

Cifenotrin, Cipermetrin, Tetrametrin, Deltametrin, Imidachloprid, Permetrin, Extract de piretru, Thiamethoxam, Piriproxifen, Bendiocarb, Cifluthrin, Piperonilbutoxid, Transmix, Esbiotrin

In functie de substanta activa pe care o contine, insecticidul ofera un diferit efect, knock down sau remanenta. In acelasi timp compozitia acestuia favorizeaza atacul anumitor tipuri de insecte (elimina doar anumite insecte), dar pot oferi si un spectru larg de actiune (elimina majoritatea insectelor).

Sursa informatii www.pestcontrol-expert.ro

DEZINSECTIE ALBA IULIA
DEZINSECTIE ALBA IULIA

Preturile prezentate mai sus sunt informative si se pot modifica in functie de:

 • Complexitatea lucrarii
 • Distanta locatiei fata de sediul nostru
 • Numarul de personal necesar
 • Suprafata totala a locatiei
 • Daca se opteaza pentru un singur serviciu sau pachet de servicii

Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0757 462 862 sau prin e-mail la adresa ddd@manguserv.com

Ce este DEZINSECTIA?

Dezinsectia este actiunea de prevenire si de combatere a antropodelor care transmit diferiti agenti patogeni, producand aparitia imbolnavirii la om si crearea de disconfort fizic. O mare parte din bolile contagioase ca : toxiinfectiile ali-mentare, holera, dizenteria, febra tifoida, tetanos si diferite parazitoze sunt transmise de insecte fiind raspandite pe tot globul si se inmultesc foarte repede. Mijloacele de lupta impotriva antropodelor daunatoare pot fi profilactice (defensi-ve) si curative (ofensive).

* Profilactic (preventiv) se refera la aplicarea intocmai si permanent a masurilor igienico-sanitare, de buna gos-podarire a obiectivului in scopul reducerii la minimum a depozitelor de materii organice in descompunere, favorabile dezvoltarii larvelor si a posibilitatilor de acces a insectelor adulte spre hrana. Are caracter permanent si trebuie facuta o data la 3 luni.

* Curativa (de combatere sau terapeutica) consta in executarea unor actiuni de combatere in focar, cu sco-pul distrugerii rapide a daunatorilor existenti. Se realizeaza la intervale repetate de 10-14 zile pentru distru-gerea focarelor, fiind urmata apoi de dezinsectia profilactica.

Metode de dezinsectie:

* Ecologica-consta in amplasarea unor capcane cu suport adeziv, pe care insectele raman imobilizate.
* Chimica-consta in folosirea substantelor insecticide de ingestie si contact pentru combaterea larvelor si a in-sectelor adulte. Substantele se aplica sub forma de pulberi, pulberi muiabile, solutii, emulsii, aerosoli calzi, ae-rosoli reci, fumigatii.

Substante utilizate:

Substantele insecticide folosite sunt din grupele III si IV de toxicitate, conform Listei produselor pesticide avizate de profilaxia sanitar-umana elaborata de Ministerul Sanatatii.

Speciile cel mai des

* Plosnita de pat
* Plosnita porumbeilor
* Puricii
* Paduchii
* Acarienii
* Musculitele negre
* Greierele de casa
* Molia de haine
* Molia de covoare

* Gandacul rosu de bucatarie
* Gandacul negru de bucatarie
* Gandacul american
* Musca domestica
* Mustele verzi-albastre
* Furnica
* Viespea
* Tantarul

Oferim serviciile noastre de dezinsectie in…

Serviciile de DEZINSECTIE le desfasuram in Judetul Alba (Serviciile de DEZINSECTIE Alba Iulia, Serviciile de DEZINSECTIE Sebes, Serviciile de DEZINSECTIE Aiud, Serviciile de DEZINSECTIE Teius, Serviciile de DEZINSECTIE Cugir, Serviciile de DEZINSECTIE Ocna Mures), in Judetul Cluj (Serviciile de DEZINSECTIE Cluj Napoca, Serviciile de DEZINSECTIE Turda, Serviciile de DEZINSECTIE Dej, Serviciile de DEZINSECTIE Floresti, Serviciile de DEZINSECTIE Gherla), in Judetul Hunedoara (Serviciile de DEZINSECTIE Deva, Serviciile de DEZINSECTIE Hunedoara, Serviciile de DEZINSECTIE Petrosani, Serviciile de DEZINSECTIE Simeria, Serviciile de DEZINSECTIE Hateg), in Judetul Sibiu (Serviciile de DEZINSECTIE Sibiu, Serviciile de DEZINSECTIE Medias, Serviciile de DEZINSECTIE Dumbraveni, Serviciile de DEZINSECTIE Cisnadie)!

— Suna acum la 0757462862 sau 0741744905 pentru oferta personalizata —

Servicii de DEZINSECTIE ALBA IULIA

Site optimizat pentru:

CURATENIE www.manguserv.com, curatenie, servicii de curatenie, servicii curatenie, firma de curatenie, firme de curatenie, firma de curatenie sibiu, firma de curatenie alba, servicii curatenie alba iulia, firma de curatenie sebes, firma de curatenie aiud, firma de curatenie blaj, firma de curatenie cugir, firma de curatenie brasov, firma de curatenie cluj napoca, firma de curatenie deva, firma de curatenie deva, firma de curatenie turda, firma de curatenie medias, firma de curatenie sighisoara, firma de curatenie targu mures, firma de curatenie oradea, firma de curatenie targu jiu, firma de curatenie hunedoara, firma de curatenie simeria, facility management, servicii integrate, produse curatenie, echipamente curatenie, masini curatenie, utilaje curatenie, masini salubritate, detergenti, dezinfectanti, ustensile curatenie

SPALATORIE COVOARE www.royalcarpet.ro, spalatorie, spalatorie covoare, spalat covoare, spalat mochete, curatatorie covoare, curatat covor, spalatorie covoare alba iulia, preturi spalat covoare, tarife spalaorie covoare, cat costa spalat covor, spalat covoare alba iulia, spalatorie covoare sebes, spalatorie covoare aiud, spalatorie covoare blaj, spalatorie covoare cugir, spalat tapiserie auto, spalat tapiterie auto, cosmetizare auto, spalat interior masina, spalat camioane, spalat interioare auto, preturi curatat tapiterie, spalatorie pilote, spalatorie perne, spalatorie plapuma, curatat canapele, spalat canapea, spalat paturi, tarife spalatorie, spalatoria royal carpet

DEZINSECTIE SI DERATIZARE manguserv.com, servicii dezinsectie, servicii deratizare, combatere daunatori, goange, tantari, muste, soareci, sobolani, rozatoare, substante, tratamente fitosanitare, DDD, pret dezinsectie, pret deratizare, dezinfectie, daunatori, cum scap de goange, cum scap de soareci

SPATII VERZI Arhitectura peisagistica, servicii spatii verzi, intretinere spatii verzi, tuns gazon, tuns iarba, amenajari peisagere, toaletat copaci, toaletare arbori, proiectare si executie gradini, plantari material dendrologic, arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina, gazonare - montare rulouri de gazon, gazonare prin insamantare;