Servicii deratizare

Serviciilele de Deratizare oferite de LUCATEAM rezolva problemele intampinate de clienti nu doar le „acopera”. Avem grija ca daunatorii sa nu va mai calce pragul spatiului doar daca dumneavoastra doriti acest lucru.

Cu ajutorul personalului calificat si a celor mai noi solutii si echipamente din domeniu, vom sti cu exactitate ce sa folosim pentru a inlatura daunatorii.

Serviciile de Deratizare sunt in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului.

Servicii oferite:

  • Evaluare locatie si depistare focare de infectie cu rozatoare sau alti daunatori;
  • Montare aparate si dispozitive (capcane) de capturare a daunatorilor;
  • Monitorizare statii de intoxicare de exterior si interior;
  • Completare momeli, manipulare capcane lipicioase;
  • Alte servicii la cerere

Preturile prezentate mai sus sunt informative si se pot modifica in functie de:

  • Complexitatea lucrarii
  • Distanta locatiei fata de sediul nostru
  • Numarul de personal necesar
  • Suprafata totala a locatiei
  • Daca se opteaza pentru un singur serviciu sau pachet de servicii

Categorii de produse chimice pentru combaterea daunatorilor

„Rodenticidele , denumite si raticide, sunt o categorie de produse chimice pentru combaterea  dăunătorilor destinate distrugerii rozătoarelor (soareci, sobolani).

Raticidele au la baza substante active anticoagulante care actionează prin blocarea mecanismelor de coagulare a sangelui din corpul animalului, provocandu-i acestuia o hemoragie generalizată, astfel incat animalul moare in intervalul de 3 – 8 zile de la ingerarea dozei letale. S-a observat totusi o moarte mai rapida,  2 – 3 zile, in cazul in care animalul consuma o cantitate mai mare de raticid.

Pentru siguranta animalelor de companie si a oricaror animale ce nu sunt vizate de raticide si rodenticide, acestea au in componenta lor o substanta numita Bitrex. Acesta substanta este foarte amara, dar gustul ei nu este simtit de rozatoare, asa ca reprezinta modalitatea ideala de a proteja animalele ce nu sunt vizate.

Anticoagulantele putem spune ca sunt cronice, decesul survine incet, dupa ingerarea dozei letale, rar mai devreme. Aceasta doza letala poate fi  o doza unica (anticoagulante din cea dea doua generatie) sau mai multe doze (anticoagulante din prima generaţie) de rodenticid. Anticoagulantul actioneaza prin blocarea eficienta a ciclului de vitamina K, rezultand in incapacitatea de a produce factorii esentiali de coagulare a sangelui (in principal factorilor de coagulare II (protrombină), VII (proconvertin), IX (factor de Crăciun) şi X (factor Stuart)).

Raticidele se pot prezenta sub diferite forme: cerat, pasta, pellet, cuburi parafinate de diferite dimensiuni. Utilizarea si selectia tipului de raticid se face in functie de locul unde se doreste a se face tratamentul. Daca se face tratament la exterior se recomanda utilizarea statiilor de intoxicare, pentru a proteja si pastra raticidele cat mai bine. De asemenea in locurile cu umiditate excesiva cele mai bune raticide sunt cele ce contin parafina (au o textura cerata).”

Sursa informatii www.pestcontrol-expert.ro

Oferim serviciile noastre de deratizare in…

Serviciile de DERATIZARE le desfasuram in Judetul Alba (Serviciile de DERATIZARE Alba Iulia, Serviciile de DERATIZARE Sebes, Serviciile de DERATIZARE Aiud, Serviciile de DERATIZARE Teius, Serviciile de DERATIZARE Cugir, Serviciile de DERATIZARE Ocna Mures), in Judetul Cluj (Serviciile de DERATIZARE Cluj Napoca, Serviciile de DERATIZARE Turda, Serviciile de DERATIZARE Dej, Serviciile de DERATIZARE Floresti, Serviciile de DERATIZARE Gherla), in Judetul Hunedoara (Serviciile de DERATIZARE Deva, Serviciile de DERATIZARE Hunedoara, Serviciile de DERATIZARE Petrosani, Serviciile de DERATIZARE Simeria, Serviciile de DERATIZARE Hateg), in Judetul Sibiu (Serviciile de DERATIZARE Sibiu, Serviciile de DERATIZARE Medias, Serviciile de DERATIZARE Dumbraveni, Serviciile de DERATIZARE Cisnadie)!

Servicii de DERATIZARE ALBA IULIA