Loader

Serviciilele de Deratizare oferite de MANGU SERV rezolva problemele intampinate de clienti nu doar le „acopera”. Avem grija ca daunatorii sa nu va mai calce pragul spatiului doar daca dumneavoastra doriti acest lucru.

Tarifele pentru serviciile de dezinsectie le gasiti aici…

SERVICII DERATIZARE
SERVICII DERATIZARE

Cu ajutorul personalului calificat si a celor mai noi solutii si echipamente din domeniu, vom sti cu exactitate ce sa folosim pentru a inlatura daunatorii.

Serviciile de Deratizare sunt in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului.

Servicii oferite:

  • Evaluare locatie si depistare focare de infectie cu rozatoare sau alti daunatori;
  • Montare aparate si dispozitive (capcane) de capturare a daunatorilor;
  • Monitorizare statii de intoxicare de exterior si interior;
  • Completare momeli, manipulare capcane lipicioase;
  • Alte servicii la cerere

Preturile prezentate mai sus sunt informative si se pot modifica in functie de:

  • Complexitatea lucrarii
  • Distanta locatiei fata de sediul nostru
  • Numarul de personal necesar
  • Suprafata totala a locatiei
  • Daca se opteaza pentru un singur serviciu sau pachet de servicii

Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0757 462 862 sau prin e-mail la adresa ddd@manguserv.com

Categorii de produse chimice pentru combaterea daunatorilor

„Rodenticidele , denumite si raticide, sunt o categorie de produse chimice pentru combaterea  dăunătorilor destinate distrugerii rozătoarelor (soareci, sobolani).

Raticidele au la baza substante active anticoagulante care actionează prin blocarea mecanismelor de coagulare a sangelui din corpul animalului, provocandu-i acestuia o hemoragie generalizată, astfel incat animalul moare in intervalul de 3 – 8 zile de la ingerarea dozei letale. S-a observat totusi o moarte mai rapida,  2 – 3 zile, in cazul in care animalul consuma o cantitate mai mare de raticid.

Pentru siguranta animalelor de companie si a oricaror animale ce nu sunt vizate de raticide si rodenticide, acestea au in componenta lor o substanta numita Bitrex. Acesta substanta este foarte amara, dar gustul ei nu este simtit de rozatoare, asa ca reprezinta modalitatea ideala de a proteja animalele ce nu sunt vizate.

Anticoagulantele putem spune ca sunt cronice, decesul survine incet, dupa ingerarea dozei letale, rar mai devreme. Aceasta doza letala poate fi  o doza unica (anticoagulante din cea dea doua generatie) sau mai multe doze (anticoagulante din prima generaţie) de rodenticid. Anticoagulantul actioneaza prin blocarea eficienta a ciclului de vitamina K, rezultand in incapacitatea de a produce factorii esentiali de coagulare a sangelui (in principal factorilor de coagulare II (protrombină), VII (proconvertin), IX (factor de Crăciun) şi X (factor Stuart)).

Raticidele se pot prezenta sub diferite forme: cerat, pasta, pellet, cuburi parafinate de diferite dimensiuni. Utilizarea si selectia tipului de raticid se face in functie de locul unde se doreste a se face tratamentul. Daca se face tratament la exterior se recomanda utilizarea statiilor de intoxicare, pentru a proteja si pastra raticidele cat mai bine. De asemenea in locurile cu umiditate excesiva cele mai bune raticide sunt cele ce contin parafina (au o textura cerata).”

Sursa informatii www.pestcontrol-expert.ro

Oferim serviciile noastre de deratizare in…

Serviciile de DERATIZARE le desfasuram in Judetul Alba (Serviciile de DERATIZARE Alba Iulia, Serviciile de DERATIZARE Sebes, Serviciile de DERATIZARE Aiud, Serviciile de DERATIZARE Teius, Serviciile de DERATIZARE Cugir, Serviciile de DERATIZARE Ocna Mures), in Judetul Cluj (Serviciile de DERATIZARE Cluj Napoca, Serviciile de DERATIZARE Turda, Serviciile de DERATIZARE Dej, Serviciile de DERATIZARE Floresti, Serviciile de DERATIZARE Gherla), in Judetul Hunedoara (Serviciile de DERATIZARE Deva, Serviciile de DERATIZARE Hunedoara, Serviciile de DERATIZARE Petrosani, Serviciile de DERATIZARE Simeria, Serviciile de DERATIZARE Hateg), in Judetul Sibiu (Serviciile de DERATIZARE Sibiu, Serviciile de DERATIZARE Medias, Serviciile de DERATIZARE Dumbraveni, Serviciile de DERATIZARE Cisnadie)!

— Suna acum la 0757462862 sau 0741744905 pentru oferta personalizata —

Servicii de DERATIZARE ALBA IULIA

Site optimizat pentru:

CURATENIE www.manguserv.com, curatenie, servicii de curatenie, servicii curatenie, firma de curatenie, firme de curatenie, firma de curatenie sibiu, firma de curatenie alba, servicii curatenie alba iulia, firma de curatenie sebes, firma de curatenie aiud, firma de curatenie blaj, firma de curatenie cugir, firma de curatenie brasov, firma de curatenie cluj napoca, firma de curatenie deva, firma de curatenie deva, firma de curatenie turda, firma de curatenie medias, firma de curatenie sighisoara, firma de curatenie targu mures, firma de curatenie oradea, firma de curatenie targu jiu, firma de curatenie hunedoara, firma de curatenie simeria, facility management, servicii integrate, produse curatenie, echipamente curatenie, masini curatenie, utilaje curatenie, masini salubritate, detergenti, dezinfectanti, ustensile curatenie

SPALATORIE COVOARE www.royalcarpet.ro, spalatorie, spalatorie covoare, spalat covoare, spalat mochete, curatatorie covoare, curatat covor, spalatorie covoare alba iulia, preturi spalat covoare, tarife spalaorie covoare, cat costa spalat covor, spalat covoare alba iulia, spalatorie covoare sebes, spalatorie covoare aiud, spalatorie covoare blaj, spalatorie covoare cugir, spalat tapiserie auto, spalat tapiterie auto, cosmetizare auto, spalat interior masina, spalat camioane, spalat interioare auto, preturi curatat tapiterie, spalatorie pilote, spalatorie perne, spalatorie plapuma, curatat canapele, spalat canapea, spalat paturi, tarife spalatorie, spalatoria royal carpet

DEZINSECTIE SI DERATIZARE manguserv.com, servicii dezinsectie, servicii deratizare, combatere daunatori, goange, tantari, muste, soareci, sobolani, rozatoare, substante, tratamente fitosanitare, DDD, pret dezinsectie, pret deratizare, dezinfectie, daunatori, cum scap de goange, cum scap de soareci

SPATII VERZI Arhitectura peisagistica, servicii spatii verzi, intretinere spatii verzi, tuns gazon, tuns iarba, amenajari peisagere, toaletat copaci, toaletare arbori, proiectare si executie gradini, plantari material dendrologic, arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina, gazonare - montare rulouri de gazon, gazonare prin insamantare;