Loader

Serviciile profesionale de curatenie generala se desfasoara pe baza de contract sau comanda ferma in functie de solicitarile clientului. Se poate efectua lunar, trimestrial, bianual sau anual, în funcţie de nevoile fiecaruia.

Utilizam solutii profesionale concentrate pentru curatarea tuturor suprafetelor, echipamente speciale pentru spalarea mecanizata a pardoselilor sau mochetelor, aspiratoare profesionale si industriale, ustensile pentru desprafuirea si despaienjenirea peretilor, tubulaturilor si altor corpuri sau obiecte. Sisteme pentru spalarea geamurilor si sisteme de mop profesionale.

Cu ajutorul acestor solutii si ustensile „speciale” spatiul dumneavoastra va curat si dezinfectat in cel mai scurt timp.

 

Operatiuni specifice curatenie generale:

Decapare pardoseli (Curatare in profunzime a pardoselii)

Spalat intrior – exterior cladire – suprafata vitrata

Spalare prin samponare mocheta

Decalficiat grupuri sanitare (Spalare in profunzime cu solutii acide pentru dizolvarea depunerilor persistente)

Spalarea corpurilor de iluminat si a luminatoarelor (Daca este cazul)

Spalarea prin injectie – extractie a scaunelor din zona administrativa

Desprafuirea si despaienjenirea peretilor;

Colectarea/evacuarea manuala a deseurilor solide din spatiu;

Curatarea prin stergere manuala in regim semiumed/umed a tuturor corpurilor de iluminat instalatiilor de aer conditionat a prizelor intrerupatoarelor si a caloriferelor;

Stergerea cu solutii speciale a obiectelor din aluminiu inox sau crom;

Curăţarea prin ştergerea manuală în regim semiumed/uscat a tuturor suprafeţelor din Inox, PVC, PAL, PFL;

Spalare jaluzele verticale si perdele;

Curatarea exterioara a electrocasnicelor;

Curatarea scrumierelor, inlocuirea sacilor menajeri,;

— Solicita acum oferta! Suna la 0757 462 862 sau 0741 744 915 sau e-mail office@manguserv.com —

CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR

Curatenia dupa constructor necesita timp, resursa umana, echipamente profesionale (masini monodisc, masini de spalat pardoseli, sistem de mop etc.) si detergenti speciali pentru aceste operatiuni (Detergenti decapanti, detergenti acizi pentru indepartarea depunerilor de var, vopsele, chit sau alte materiale de constructii).

NOTA: Planificarea curatenie dupa renovare, este unul dintre cele mai importante aspecte. Curatenia dupa constructor incepe cu evacuarea deseurilor grosiere din interior, apoi de la partea de plafon/tavan, urmand desprafuit si despaienjenit pereti, corpuri de iluminat, usi, prize si intrerupatoare, corpuri de mobilier. Lucrarile se finalizeaza cu spalarea/decaparea pardoselilor si retusarea (daca este cazul) finala a curateniei.

Predarea lucrarilor se face doar in momentul in care seful de echipa verifica intreaga lucrare si se asigura ca toate suprafetele au fost curatate.

CURATENIE GENERALA DUPA CONSTRUCTOR

CURATENIE DUPA EVENIMENTE

Servicii de curatenie ocazionale prestate pe baza de comanda ferma sau contract, servicii dedicate in special organizatorilor de evenimente, restaurantelor, salilor de nunti, centrelor expozitionale si show-room-urilor si locatii unde de regula se organizeaza diverse evenimente.

Oferim solutia completa de la servicii de curatenie dupa amenajarea spatiilor, inainte de inceperea evenimentelor si servicii de curatenie dupa finalizarea evenimentelor.

Avantajele colaborarii cu noi sunt multiple, printre care amintim…

  • Disponibilitate 24 din 24 ore si 7 din 7 zile
  • Toate echipamentele, ustensilele si consumabilele sunt asigurate de catre noi, prin externalizarea serviciilor de curatenie, clientul nu mai are probleme cu asigurarea curateniei.
CURATENIE DUPA EVENIMENTE

CURATENIE EXTERIOARA

Oferim servicii de mentenanta pentru spatii exterioare pentru persoane fizice si juridice. Prestam servicii de curatenie, mentenanta tehnica, proiectare, executie si intretinere spatii verzi pentru hale industriale, parcuri logistice, centre universitare, centre comerciale si parcari publice sau private.

De asemenea oferim servicii de curatenie si intretinere spatii exterioare pentru institutii publice.

Operatiunile principale sunt:

  • Spalarea cladirilor la exterior, pereti si fatade vitrate
  • Maturarea industriala mecanizata a parcarilor si spalarea acestora
  • Degajarea gunoiului catre locurile special amenajate si selectarea acestora
CURATENIE SPATII EXTERIOARE

Pentru informatii sau oferta de pret suna-ti acum la 0757 462 862 / 0741 744 905 sau trimite email la office@manguserv.com

FIRMA DE CURATENIE GENERALA MANGU SERV

Site optimizat pentru:

CURATENIE www.manguserv.com, curatenie, servicii de curatenie, servicii curatenie, firma de curatenie, firme de curatenie, firma de curatenie sibiu, firma de curatenie alba, servicii curatenie alba iulia, firma de curatenie sebes, firma de curatenie aiud, firma de curatenie blaj, firma de curatenie cugir, firma de curatenie brasov, firma de curatenie cluj napoca, firma de curatenie deva, firma de curatenie deva, firma de curatenie turda, firma de curatenie medias, firma de curatenie sighisoara, firma de curatenie targu mures, firma de curatenie oradea, firma de curatenie targu jiu, firma de curatenie hunedoara, firma de curatenie simeria, facility management, servicii integrate, produse curatenie, echipamente curatenie, masini curatenie, utilaje curatenie, masini salubritate, detergenti, dezinfectanti, ustensile curatenie

SPALATORIE COVOARE www.royalcarpet.ro, spalatorie, spalatorie covoare, spalat covoare, spalat mochete, curatatorie covoare, curatat covor, spalatorie covoare alba iulia, preturi spalat covoare, tarife spalaorie covoare, cat costa spalat covor, spalat covoare alba iulia, spalatorie covoare sebes, spalatorie covoare aiud, spalatorie covoare blaj, spalatorie covoare cugir, spalat tapiserie auto, spalat tapiterie auto, cosmetizare auto, spalat interior masina, spalat camioane, spalat interioare auto, preturi curatat tapiterie, spalatorie pilote, spalatorie perne, spalatorie plapuma, curatat canapele, spalat canapea, spalat paturi, tarife spalatorie, spalatoria royal carpet

DEZINSECTIE SI DERATIZARE manguserv.com, servicii dezinsectie, servicii deratizare, combatere daunatori, goange, tantari, muste, soareci, sobolani, rozatoare, substante, tratamente fitosanitare, DDD, pret dezinsectie, pret deratizare, dezinfectie, daunatori, cum scap de goange, cum scap de soareci

SPATII VERZI Arhitectura peisagistica, servicii spatii verzi, intretinere spatii verzi, tuns gazon, tuns iarba, amenajari peisagere, toaletat copaci, toaletare arbori, proiectare si executie gradini, plantari material dendrologic, arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina, gazonare - montare rulouri de gazon, gazonare prin insamantare;