Servicii dezinfectie

Serviciile de DEZINFECTIE oferite de LUCATEAM rezolva problemele intampinate de clienti nu doar le „acopera”. Avem grija ca daunatorii sa nu va mai calce pragul spatiului doar daca dumneavoastra doriti acest lucru.

Cu ajutorul personalului calificat si a celor mai noi solutii si echipamente din domeniu, vom sti cu exactitate ce sa folosim pentru a inlatura daunatorii.

Serviciile de DEZINFECTIE sunt in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului.

Servicii oferite:

  • Evaluarea riscului in spatiul ce urmeaza a fi dezinfectat si dezvoltarea planului de igiena;
  • Decontaminare chimica, distrugere partiala sau totala a germenilor patogeni de pe suprafete si obiecte din spatiu;

Preturile se stabilesc in functie de:

  • Complexitatea lucrarii
  • Distanta locatiei fata de sediul nostru
  • Numarul de personal necesar
  • Suprafata totala a locatiei
  • Daca se opteaza pentru un singur serviciu sau pachet de servicii

Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0757 462 862 sau prin e-mail la adresa office@lucateam.ro

Ce sunt Dezinfectantii si ce inseamna dezinfectarea!

Dezinfectantii sunt substante antimicrobiane care fie distrug toate microorganismele daunatoare de pe un material, fie le aduc la un nivel sigur. Foarte putine dezinfectante sunt capabile sa sterilizeze materialul pe care sunt aplicate, dar acest lucru depinde si de modul cum sunt aplicate.

Dezinfectarea este procesul de indepartare a microorganismelor producatoare de boli. In procesul de dezinfectie, sporii bacteriilor nu sunt distrusi. Dezinfectantii sunt utilizati pe obiecte statice, spre deosebire de antiseptice, folosite pe tesuturi vii. Dezinfectia implica, de obicei, chimicale, temperaturi ridicate sau lumina ultravioleta. Natura dezinfectiei chimice depinde de tipul produsului utilizat.

Sursa informatii www.pestcontrol-expert.ro

Oferim serviciile noastre de dezinfectie in…

Serviciile de DEZINFECTIE le desfasuram in Judetul Alba (Serviciile de DEZINFECTIE Alba Iulia, Serviciile de DEZINFECTIE Sebes, Serviciile de DEZINFECTIE Aiud, Serviciile de DEZINFECTIE Teius, Serviciile de DEZINFECTIE Cugir, Serviciile de DEZINFECTIE Ocna Mures), in Judetul Cluj (Serviciile de DEZINFECTIECluj Napoca, Serviciile de DEZINFECTIE Turda, Serviciile de DEZINFECTIE Dej, Serviciile de DEZINFECTIEFloresti, Serviciile de DEZINFECTIE Gherla), in Judetul Hunedoara (Serviciile de DEZINFECTIE Deva, Serviciile de DEZINFECTIE Hunedoara, Serviciile de DEZINFECTIE Petrosani, Serviciile de DEZINFECTIESimeria, Serviciile de DEZINFECTIE Hateg), in Judetul Sibiu (Serviciile de DEZINFECTIE Sibiu, Serviciile de DEZINFECTIE Medias, Serviciile de DEZINFECTIE Dumbraveni, Serviciile de DEZINFECTIE Cisnadie)!

Pentru informatii sau oferta de pret suna-ti acum la 0757 462 862

Servicii de DEZINFECTIE ALBA IULIA